studio_08

Elérhetőségek:

Etnofon Hangstúdió
Budapest 1085 Kőfaragó u. 12
Tel: +36-1-235-0956
+36-30-376-1615
etnofonstudio@gmail.com

Etnofon hangstúdió

Az Etnofon hangstúdió 1995-ben nyílt meg Budapest szívében, a VIII. kerületben. Barátságos légköre, otthonos hangulata hamar népszerűvé tette. Az itt készült felvételek legtöbbje népzene, világzene, jazz, illetve klasszikus zene. A zenei felvételek mellett gyakran készülnek itt film és televízós produkciók hangutómunkái, valamint prózai és narrációs felvételek is.

Neumann, Schoeps, AKG és Sennheiser mikrofonjaink hangját YAMAHA digitális keverőpulton keresztül számítógéppel rögzítjük, a keveréshez a szoftveres effekteken túl külső Lexicon effektprocesszorok is rendelkezésre állnak. A lehallgatás Genelec monitorokon történik.

A stúdió méretei egyszerre legfeljebb 5-7 muzsikus felvételét teszik lehetővé. Vállaljuk azonban felvételek készítését külső helyszíneken is, koncertek, előadások rögzítését, valamint teljes utómunkáját.


mazura

Mazura János stúdióvezető


Mazura János 1995-ben szerzett művészdiplomát a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, majd hangmester diplomát a Színház és Filmművészeti főiskolán 1998-ban. Még ebben az évben lett az Etnofon hangstúdió munkatársa, majd 2004-től vezetője. Közel húsz évig tevékenykedett, mint szimfonikus zenekari művész, emellett számos egyéb zenei területen is rendszeresen koncertezik, jazz, blues és népzenei együttesekben. Hangmérnökként több mint száz CD és tucatnyi film, dokumentumfilm elkészítésében működött közre.

Bővebb információ: www.tuba.hu

 

Referenciák

Megosztás